Yvonne van Barreveld, bij 'even voorstellen'.

Even voorstellen

Profinta is gespecialiseerd in het optimaliseren van woon-, werk-, en leefomgeving. De motor achter Profinta is Yvonne van Barreveld. Zij stelt haar jarenlange ervaring beschikbaar aan iedereen die behoefte heeft aan structuur, financieel inzicht, ermee aan de slag wil of een klankbord nodig heeft.

Profinta bestaat sinds 2004 en bedient zowel de zakelijke-, als de particuliere markt. De diensten betreffen Financial Organizing, Mental Organizing en Professional Organizing.

Achtergrond Yvonne van Barreveld
De basis van waaruit Yvonne de diensten levert wordt mede gevormd door de ervaringen die zij heeft opgedaan in eerdere werkkringen. Zo heeft zij voorafgaand aan de oprichting van Profinta ruim 8 jaar gewerkt bij een vastgoed ontwikkelaar. Daar heeft zij gewerkt op de afdeling treasury, de afdeling financiëel economische zaken en is zij verantwoordelijk geweest voor de office support van de IT-afdeling.
Daarvoor heeft zij 8 jaar gewerkt op de financiële administratie van een centrum voor volwassenen educatie en ruim 2 jaar op de administratie van een wervings- en selectiebureau. Yvonne is initiatiefneemster en schrijfster van de Financiële Organizer.

Bij Profinta staan de persoonlijke benadering, kwaliteit, exclusiviteit, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. U kunt er dan ook op rekenen dat altijd maatwerk wordt geleverd.

Er is voor iedereen een weg naar meer tijd en minder stress. Spreekt dit vooruitzicht u aan, neemt u dan contact met ons op.

Profinta is tot 2022 lid geweest van:
• NBPO: Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers