Opruimen is vooral kiezen

AD Utrechts Nieuwsblad. Opruimen is vooral kiezen.


Opruimen is vooral keuzes maken
Door Anouk Middelkamp – HOUTEN

Iemand inhuren om je leven en huis te organiseren. Het lijkt een luxe, maar het gebeurt steeds vaker. Ook in Houten is veel animo voor de workshops ‘Organiseer jezelf.’ Verslaggeefster Anouk Middelkamp, zelf lichtelijk chaotisch, leerde zichzelf te organiseren.

Een rommelquotiënt. Nooit geweten dat zoiets bestaat. Het quotiént, dat door middel van een test wordt vastgesteld, geeft aan hoe rommelig je bent. En dat blijkt dus behoorlijk ernstig te zijn. De hoogste score van alle deelnemers aan de workshop. Maar, zo vermeldt de testuitslag, er is nog hoop als je er nu iets aan doet.

Oké. Tijd voor actie dus. Maar hoe krijg je greep op je leven en, vooral, je huis? Heel eenvoudig, zegt Yvonne van Barreveld van Profinta, die de workshop leidt.

Lees verder in het artikel – met tien tips van Yvonne van Barreveld – hieronder. U kunt dit als Acrobat PDF-bestand (352kB) openen of downloaden door op het artikel te klikken.

AD-UN-10-03-2006
Bron: AD Utrechts Nieuwsblad – 10 maart 2006

Profinta is u graag van dienst als u meer wilt weten over Professional Organizing. Meer informatie kunt u aanvragen via ons Contactformulier.