Sparringpartner

U hebt een klankbord nodig. Iemand om over uw idee, plan, gevoel of toekomst te sparren.

Dan is het wenselijk dat te doen met iemand die onafhankelijk, fris en vrij tegen uw situatie aankijkt. Zonder een vooraf ingegeven mening die mogelijk in uw directe omgeving heerst. Iemand waarmee u in vertrouwen en open over elk onderwerp kunt praten dat u bezig houdt. Iemand die in staat is daarover advies te geven of u kan helpen uw richting te bepalen.
U zoekt een persoon die actief kan luisteren, snel kan doordringen tot de kern van de zaak en onomwonden een pragmatische en heldere feedback geeft. Een gezonde reflectie, in een rustige en vriendelijke setting.

Yvonne van Barreveld van Profinta is graag uw klankbord.
Bij voorkeur op een locatie waar u uit uw eigen omgeving los kunt komen. Waar vrij en onafhankelijk kan worden gesproken over de zaken die u bezighouden. Door haar vaardigheid via een gerichte dialoog snel en direct tot de kern van de zaak door te dringen, worden de afzonderlijke onderdelen inzichtelijk en krijgt alles een plek. U zult daardoor efficiënt tot heldere inzichten komen en uw richting, werkwijze of doel kunnen bepalen.

Als persoonlijk sparringpartner wordt de vertrouwelijkheid gegarandeerd. Mede daarom wordt gekozen voor een locatie die de onafhankelijkheid zeker kan stellen en waar verstoringen worden vermeden.

Om een goed gesprek te kunnen voeren, wordt geadviseerd voldoende tijd te reserveren.

Neem voor meer informatie contact op met Yvonne van Barreveld. Haar telefoonnummer is 06 50 25 43 35. Of neem contact op via het contactformulier.