Zet uw ideeën op papier.

Mental Organizing

U wilt een doel bereiken of iets veranderen. In gedachten weet u wat u graag wilt, u voelt het. Maar hoe gaat u het aanpakken, hoe krijgt u het juiste overzicht?

Iedereen wil groeien in zijn werk of leven. We willen er graag het beste uithalen. Maar wat is het beste? Met uw idee, plan of gevoel wilt u verder komen.
Speciaal voor specialisten, ondernemers, directeuren, managers, werknemers en zelfstandigen is mental organizing een mogelijkheid om tot inzichten te komen en het overzicht te krijgen. Maar ook in uw privé-leven kan dit bijdragen. U wordt mentaal geholpen uw gedachten en gevoel te ordenen. U krijgt duidelijk hoe u uw doel kunt bereiken. Wat houdt u tegen en wat maakt het mogelijk en haalbaar?

Speciaal hiervoor heeft Profinta diensten, waarmee u onpartijdig en in alle vertrouwelijkheid kunt sparren over wat u bezig houdt. Vaak is de directe omgeving te veel betrokken om objectief te zijn, of wilt u uw gevoel nog niet laten blijken. Een zakelijk, pragmatisch en doortastend gesprekspartner, zonder eigen belang bij uw situatie, is wat u dan nodig heeft.

Bel voor een kennismaking met Yvonne van Barreveld van Profinta. Haar telefoonnummer is 06 50 25 43 35. Of neem contact op via het contactformulier.